Proizvajalci

Navedba tehničnih korakov, ki vodijo do sklenitve pogodbe

PRIJAVA – REGISTRACIJA

Če želite izvesti naročilo, se morate registrirati. Za registracijo potrebujete veljaven e-naslov.

Za registracijo kliknete na gumb "Prijava", ki se nahaja zgoraj desno. Če še niste registrirani v spletni trgovini, vpišite na levi strani pod USTVARITE SVOJ UPORABNIŠKI RAČUN svoj e-naslov ter potrdite s klikom na gumb "USTVARITE SVOJ UPORABNIŠKI RAČUN". Vnos podatkov, označenih z rdečo zvezdico (*), je obvezen. Ti podatki so: ime, priimek, geslo, e-naslov. Registracijo potrdite s klikom na gumb "Registriraj".

1. KOŠARICA

Ko ste se odločili za izdelek, ki ga želite kupiti, se odločite za količino izdelka, ki ga želite naročiti (količino lahko spreminjate tudi še pozneje) in kliknite na gumb "DODAJ V KOŠARICO".

Ko izberete v spletni trgovini vse izdelke, ki jih želite naročiti, pritisnite na ikono košarice, ki se nahaja zgoraj na levi strani, pod logom Way Of The Blade. Odpre se okno "Povzetek"; na seznamu se znajdejo vsi izdelki, ki ste jih izbrali. Tukaj lahko spreminjate količine izbranim izdelkom ali jih odstranite iz svoje košarice.

Nato pritisnete na gumb "Naprej".

3. NASLOV

V tem koraku izberete naslov za dostavo. Izberete lahko enega od naslovov iz svoje baze (s klikom na padajoči meni). S klikom na gumb "Dodaj nov naslov" imate možnost dodati nov naslov za dostavo. S klikom na gumb "Uredi naslov" lahko spremenite že obstoječi naslov za dostavo.

Naročilu lahko dodate komentar. Pritisnete na gumb "Naprej".

4. DOSTAVA

Izberete način dostave. Pred oddajo naročila morate prebrati Pogoje poslovanja in se z njimi tudi dtrinjati. Pritisnete na gumb "Naprej".

5. PLAČILO

Ponovno se vam pokaže povzetek naročila z razčlenjenimi stroški. Izberete način plačila. Izberete enega od navedenih načinov plačila in kliknite na gumb "POTRJUJEM NAROČILO".


Potrditev naročila

Naročilo je potrjeno, ko kupec prejme povratno avtomatsko e-pošto z obvestilom o prejemu naročila.


Tehnološka sredstva, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila

V vseh fazah nakupa imate možnost vpogleda v vašo košarico, tako da pritisnete na ikono košarice, ki se nahaja na zgornji levi strani. Prikaže se vsebina košarice, kjer imate v primeru napake možnost popraviti svoje naročilo – izdelku lahko spremenite količino ali ga odstranite iz košarice:

- s pritiskom na rdeč znak "x" odstranite izdelek iz vozička
- v okence v stolpcu "Količina" lahko vnesete želeno količino in pritisnite na gumb za osvežitev

Tudi tik pred oddajo naročila se lahko v primeru napak vrnete na katerikoli korak naročila in po potrebi popravite podatke.

Shranjevanje vaših naročil

Vaše naročilo hranimo v naši računalniško vodeni evidenci prejetih naročil. Možnost vpogleda v vaše naročilo imate v naših prostorih po predhodnem dogovoru.

Želimo vam prijetno nakupovanje!

ekipa Way Of The Blade